slide-4.jpg

De energiemarkt

Binnen de energiemarkt zijn verschillende soorten spelers actief. Producenten (centrales), leveranciers en de netbeheerders.

Dit betekent dat we de vrijheid hebben gekregen om zelf een keuze te maken voor een energieleverancier. Per 1 juli 2004 is de energiemarkt vrijgegeven. Hierdoor is er dus een marktwerking ontstaan ten gunste van de afnemer.

Leveranciers willen u graag als klant hebben, maar de markt is nog steeds niet geheel transparant. Prijzen zijn afhankelijk van een groot aantal factoren. Prijzen fluctueren per jaar, per maand en zelfs per uur. Wat is het juiste inkoopmoment, wanneer moet ik inkopen, waar moet ik op letten bij het afsluiten van een contract en misschien wel het allerbelangrijkste: "Heb ik een goed contract afgesloten..?"

Bij de inkoop van energie kijken wij naar een aantal zaken naast alleen de tarieven die u aangeboden worden per kwh stroom of m3 gas. Contractuele voorwaarden zijn minstens zo belangrijk!

Veel afnemers en inkopers besteden de inkoop van energie uit. Verschillende bedrijven maken inmiddels gebruik van onze diensten.

Door gebruik te maken van onze diensten weet u zeker: 

  • Dat u volledige ondersteuning krijgt bij de inkoop
  • Dat u ontzorgt wordt tijdens de duur van het contract door middel van factuurcontrole
  • Dat u altijd scherpe tarieven krijgt door juiste inkoopmomenten en onderhandelingen met de leverancier